+30 210 9374136 info@bossoft.gr

Example blog post alt

OUR CLIENTS

μπλα μπλα μπλαΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973, με κύριο αντικείμενο το εμπόριο Ανταλλακτικών για Ιαπωνικά αυτοκίνητα. Στο πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών της Ιαπωνίας, με αρκετούς δε, αποκλειστική για την Ελλάδα. Από την ίδρυση της εταιρείας, το εξειδικευμένο προσωπικό, σφυρηλάτεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι οποίοι πάντα απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Το 1999, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι πλέον ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον Ελληνικό χώρο. Από το 2000, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι μία από τις κορυφαίες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού aftermarket.

ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις πλέον πρωτοπόρες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.

ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε.

Η ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε. είναι από το 1954 ένας από τους βασικότερους συνεργάτες του Ελληνικού λιανεμπορίου στα είδη πάρτυ (ποτήρια, πιάτα, χαρτοπετσέτες και λοιπά αξεσουάρ για πάρτυ), είναι leader στην Ευρωπαϊκή αγορά και έχει εξαγωγικές δραστηριότητες σε 73 χώρες.

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα Παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρίες όπως η DOW AgroSciences, η Elanco Int. κ.α..

Grant Thornton

Η Grant Thornton είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός σύμβουλος, με ηγετική παρουσία, που βοηθά δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη.
Το όνομά της, σε παγκόσμιο επίπεδο, ισοδυναμεί με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και το εμπιστεύονται οι αγορές κεφαλαίων, οι ρυθμιστικές αρχές και οι διεθνείς εποπτικές αρχές..

ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε.

Η ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. είναι μία πρωτοπόρα, ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής ξύλινων δαπέδων.
Το όνομά της είναι συνώνυμο της ποιότητας και της μοναδικής εμπειρίας μας από το 1924, χρονιά ορόσημο, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. από το Φώτιο Μουρίκη.
Η παλαιότερη ελληνική εταιρεία επεξεργασίας ξύλου, σήμερα είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική βιομηχανία ξύλου στη χώρα..

MSPS

MSPS is an award-winning Integrated Marketing and Sales Services Agency that consists of talented, fun and creative individuals.
We bring brands and people together using strategic thinking, campaign planning and multi-discipline expertise.
Our innovative ideas make brands meaningful to consumers and for this reason MSPS becomes a valuable "partner" to its clients

PLANTAS

Η επιτυχία των αγροτών εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό στην δυνατότητα τους να αποκτούν, σταθερή ποιότητα, τροφοδοσία (εφοδιασμό) και εμφάνιση ΦΥΤΩΝ. Η PLANTAS καταλαβαίνει αυτή την ανάγκη και είναι αφοσιωμένη να αναπτύσσει και να παράγει φυτά της δυνατών υψηλότερης ποιότητας, ενώ παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες για την δυνατόν καλύτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη των καλλιεργειών.
Ο κυριότερος στόχος της PLANTAS είναι να είναι πάντα η καλύτερη στο να εντοπίζει και να κατανοεί τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας καινοτόμες και μειωμένου κόστους λύσεις, δια μέσου υψηλής ποιότητος προϊόντων και υπηρεσιών..

Unilens

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1971 και από το 1979 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 1.350 τ.μ. Το 1991 φέρνει επανάσταση με τους πιο λεπτούς, ελαφρύτερους και διαυγέστερους κρυστάλλινους φακού. Το 1993 εισάγει πρώτη στην Ελλάδα, τη ρομποτική στην παραγωγή των οφθαλμικών φακών με το συγκρότημα Robot της COMES. Από το 1998 έχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002 και όλα της τα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE, για την ασφαλή χρήση τους. Υποστηρίζει την επιμόρφωση των οπτικών, οργανώνοντας σεμινάρια Μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Helios Hotels & Resorts

Η Helios Hotels & Resorts είναι ένας οργανισμός ο οποίος διαθέτει οριμένένες απο τις πλέον πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδος. Ανάμεσα στα ξενοδοχεία της είναι και τα : Elounda Beach, Elounda Bay Palace, Grand Resort Lagonissi, Nafplia Palace Hotel and Villas, Amphitryon Hotel, Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, Kernos Beach..